Blogs » Technology » Amazfit Neo – smartwatch cu design retro, display monocrom şi a

Amazfit Neo – smartwatch cu design retro, display monocrom şi a

  • Huami a lansat unul dintre cele mai ieftine smartwatch-uri ale sale, un model fără prea mari pretenţii, cu o echipare hardware / software limitată: Amazfit Neo.

    Noul ceas vine cu un display STN LCD de 1.2 inci monocrom, bluetooth 5.0 LE, accelerometru pe trei axe şi baterie de 160 mAh ce promite o autonomie de până la 28 de zile într-o utilizare normală şi chiar până la 37 de zile într-o utilizare de bază (ceas).

    Amazfit Neo are certificare 5ATM ce atestă rezistenţa la scufundări de până la 1 metru, oferă posibilitatea de monitorizare a pulsului 24 de ore din 24, cât şi a somnului, poate primi notificări de pe smartphone precum apeluri, mesaje, emailuri sau informaţii despre vreme, include 3 moduri sport (alergare, mers şi ciclism) şi poate oferi câteva informaţii legate de activitatea fizică a utilizatorului.

    Smartwatch-ul este construit din plastic, iar comenzile se dau prin intermediul a patru butoane fizice prezente pe cadran. Amazfit Neo va fi disponibil pe negru, verde şi portocaliu şi va costa aproximativ 43 de dolari.